Despre

 

Cine sunt? Sunt o teleormăneancă ce a ales să trăiască în Argeș și care-și dorește să îmbătrânească într-o altă țară. Deocamdată, lucrez la acest vis. Sunt blondă prin opțiune căci blondele se distrează mai mult, chipurile.

De ce un blog? Pentru că în copilărie, în adolescență, am ținut permanent un jurnal iar acum la maturitate,  doresc să-mi reiau vechile obiceiuri. Când mă uit peste caietele mele scrise mărunt  și foarte urât de mână mea, mă distrez și mă minunez cum aveam răbdare să scriu atâtea chestii stupide, uneori la lumina lumânărilor.  Așa că voi continuă să fiu stupidă scriind chestii stupide pe acest blog, locul meu de joacă.

Ce fac, în general?  În general, lucrez într-un domeniu rigid, serios, uneori profund nesuferit, scorțos și plictisitor. Nu am nici o legătură cu scrisul şi de aici, probabil, multe stângăcii.  Am doar dorinţa de comunicare şi o profesoară de română din anii de şcoala ce a reuşit să mă facă să iubesc scrisul și literatura. Acum suntem prietene pe facebook şi de fiecare dată când scriu ceva, am inima cât un purice şi aştept să fiu dojenită!

Despre ce scriu? Despre viață așa cum e, despre oamenii care-mi plac sau nu-mi plac,  despre situații serioase sau grotești, despre întâmplări comice sau triste, despre visuri și dorințe, despre trecut dar și viitor, despre lumea ce-a fost și cea care este. Nimic deosebit, nimic aparte, chestii generale ce pot fi găsite și pe alte bloguri și care ni se întâmplă fiecăruia dintre noi!

Pentru cine scriu? Pentru oameni simpli  ca și mine ce nu-și doresc prea mult de la viață. Decât să fie fericiți!