Blog

BLUELIGHT / Jurnal subiectiv  / Frumoasa și fuck-cinanta Românie

Frumoasa și fuck-cinanta Românie

 

Această întrebare este adresată doamnelor, în special! Ați rămasă vreodată în pană cu mașinuța voastră lustruită ca o bijuterie, dar inutilă ca un prezervativ folosit? Veți spune că DA, nimic neobișnuit!

Probabil! Dar pun pariu că nu vi s-a întâmplat asta într-o intersecție super aglomerată, la o oră de vârf, într-un loc în care numărul de cocalari posesori de BenW și Haudi( mânca-v-aș!), depășește cu mult limită admisă pe metru pătrat!

Ei bine, eu, azi, la ceas de aseară, fără drum cu așternut, am bifat și această experiență!

Și ce poate fi mai caraghios decât o duduiță mică, cu păr blond-spălăcit, zburlit în toate direcțiile, cu buze roșii și rochița mulată, încurcând circulația pe o distanță de 200, 300 metrii lungime în plin zor al populației către meritatul week-end și moșii de vară??? Nu-i băi, că nimeni nu a sărit să mă ajute, să mă întrebe dacă am nevoie de ajutor dacă tot stau așa, ca balega  în mijlocul drumului. În schimb, pentru a-mi semnaliza staționarea abuzivă, s-au simțit datori să folosească faruri, claxoane, degete și mUE! Cei mai simpatici au fost posesorii de BMW care au simțit nevoia să scoată capul pe geam și să strige entuziaști: ce stai în drum, mișcă odată!

De ce să mă mișc dacă mă simt bine și pot fuma liniștită o țigară în lumini de faruri, claxoane, gaze de eșapament și înjurături??? De ce m-aș mișca?

Așa că vedeți, trăim într-o țara frumoasă și fascinantă! Doar că foarte mulți prieteni au incepit s-o parasească.

Iar eu, tot la drum de seară și tot fără așternut,  mă întreb dacă nu ar fi cazul să le urmăm exemplul!

No Comments
Post a Comment